GOSSIP

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο... Gunther από τη σειρά Friends [βίντεο]

Μετά το πρόσφατο πολυαναμενόμενο reunion των σταρ της τηλεοπτικής σειράς Φιαλράκια, μια δυσάρεστη είδηση προκάλεσε θλίψη στους αμέτρητους φαν των Friends αφού αποκαλύφθηκε πως ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε πολλά επεισόδια της σειράς δίνει μάχη με τον καρκίνο και για αυτό απουσίαζε από το reunion.

Ο λόγος για τον 59χρονο James Michael Tyler, ο οποίος υποδύονταν τον Gunther τον ιδιοκτήτη του καφέ Central Perk και ήταν πάντα ερωτευμένος με την Rachel (το ρόλο της Jennifer Aniston)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, λοιπόν, η απουσία αυτή του James Michael Tyler από το reunion των Friends μόνο τυχαία δεν ήταν. Και αυτό καθώς ο 59χρονος ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Διαγνώστηκε με καρκίνο πριν σχεδόν τρία χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2018 και όπως δήλωσε:«Αντιμετωπίζω αυτή τη διάγνωση τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι στο στάδιο 4 τώρα, το τελευταίο στάδιο του καρκίνου».


Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πριν από δύο χρόνια ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως η Jennifer Aniston τον αγνοεί για 15 χρόνια, αν και είχε προσθέσει πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως όλοι προχωρούν στη ζωή τους, πως και ο ίδιος παντρεύτηκε και πως σταμάτησε να κάνει προσπάθειες για να επανασυνδεθεί με τους πρώην συναδέλφους του: «το να στηθώ έξω από το σπίτι της Aniston και να περιμένω να μου πει ένα γεια θα ήταν πολύ περίεργο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο Michael Tyler έκανε νέες δηλώσεις στο USA Today μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!