GOSSIP

Ο Γκλέτσος παραδέχτηκε πως έχει πει στην κόρη του πως είναι χοντρή [βίντεο]

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος έχει αποκτήσει μια 19χρονη κόρη - καρπό της σχέσης του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα.

Ο Απόστολος Γκέτσος και η Μαρία Μαγγίνα χώρισαν το 2006, αλλά και οι δυο λατρεύουν την Βαλίσια Γκλέτσου, την κορούλα τους, η οποία τον περασμένο μήνα έγινε 19 ετών και πλέον είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών.


Χθες είδαμε το διάσημο μπαμπά της Βαλίσιας, να παραχωρεί μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά Δες» όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίφημη ατάκα «αρσενικό παλιάς κοπής» αλλά και στη σχέση του με την κόρη του και ο 53χρονος ηθοποιός δήλωσε πως δεν λέει ποτέ ψέματα στο παιδί του.


«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μετά θα μου το ανταποδώσει», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!