GOSSIP

Η Kate Hudson επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί τη Σκιάθο [εικόνες]

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Kate Hudson, που είναι κόρη της χολιγουντιανής σταρ Goldie Hawn, ποτέ δεν έκρυψε πως λάτρεψε τη Σκιάθο όταν την είδε (εκεί έχει δικό της σπίτι η διάσημη μητέρα της που το αγόρασε μαζί με τον πατριό της Kate, τον επίσης χολιγουντιανό σταρ Kurt Russell) και έκτοτε σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το ελληνικό νησί των Σποράδων.

Η 42χρονη Kate, που είναι μητέρα τριών παιδιών, εδώ και λίγες εβδομάδες, ανυπομονούσε να... κλείσουν τα σχολεία και να αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές της και με το που κατάφερε να ρυθμίσει όλες τις υποχρεώσεις της έσπευσε να επιστρέψει στην Σκιάθο.


Μάλιστα μαζί της είναι σχεδόν σύσσωμη η οικογένειά της:  η μητέρα της, Goldie Hawn, ο πατριός της, Kurt Russell, ο σύζυγός της Danny Fujikawa, η δίχρονη κόρη τους, Rani Rose αλλά και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Matt Bellamy με τη νέα του σύζυγο και το παιδί τους αλλά και το παιδί της Hudson με τον Bellamy, ο εννιάχρονος Bingham.

Πέρυσι, λόγω πανδημίας η σταρ δεν είχε επισκεφτεί το νησί, αλλά φέτος μάλλον σκοπεύει να παραμείνει σε αυτό αρκετό καιρό.


Η Hudson ανέβασε ήδη την πρώτη φετινή φωτογραφία από τη Σκιάθο, όπου τη βλέπουμε να περπατά στην παραλία κάτω από το σπίτι της κρατώντας δύο μπουκάλια  κρασί, γράφοντας «Τώρα είναι καλοκαίρι».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!