GOSSIP

Πλήθος celebrities εμφανίστηκαν στο Dior Cruise 2022 σόου στο Καλλιμάρμαρο

Ένα φαντασμαγορικό fashion show έστησε  χθες βράδυ η Maria Grazia Chiuri, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Dior, στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας, για να παρουσιάσει τη συλλογή Dior Cruise 2022, διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Η συλλογή που σχεδιάστηκε έχοντας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική επανάσταση του 1821 αποτελεί ύμνο στο ελληνικό φως, τον αρχαιοελληνικό κλασικισμό και τον ελληνικό πολιτισμό ανά τους αιώνες.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου Dior και τους λογαριασμούς της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο στην πλατφόρμα του Instagram οι ακόλουθοι της Dior ξεπερνούν τα 36 εκατομμύρια στο Facebook αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@xoladolcevitabella)

Στην Ελλάδα η εκδήλωση μεταδόθηκε στον υπαίθριο χώρο του ΚΠΙΣΝ και σε ανοιχτούς χώρους στο Σουφλί, το Άργος και την Καλαμάτα, προς τιμήν των Ελλήνων δημιουργών που συνεργάστηκαν με τον οίκο Dior για να σχεδιάσουν και να ράψουν την ειδική «made in Greece» συλλογή.

Τα ελληνικά εργαστήρια που διατηρούν μέχρι σήμερα ανεκτίμητες τεχνικές και μεθόδους συντέλεσαν ώστε η συλλογή να έχει και την ελληνική σφραγίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie kloss (@lovekarliekarlie)

Όπως είθισται, τελευταία βγήκε μετά τα μοντέλα της η creative director του οίκου, Maria Grazia Chiuri, ντυμένη στα λευκά, όπως και πολλά από τα σύνολα που παρουσίασε.

Η επίδειξη κράτησε περίπου μισή ώρα και ανάμεσα στα μοντέλα ήταν και η Ροζάννα Γεωργίου.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό.

Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω του πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του Dior και της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τελικά βρέθηκαν εκεί ήταν η Κατρίν Ντενέβ, o γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, ο Pierre Casiraghi και η σύζυγός του, η Ευγενία Νιάρχου, η Cara DeLevigne, η Μαρία Σάκκαρη με τη μητέρα της, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Λαλαούνη, η Άννα Βίσση, η πολυβραβευμένη ηθοποιός Anna Taylor Joy κ.ά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forever (@robert.and.suki)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OIKOTIMES (@oikotimesofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Δείτε πλάνα από το σόου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!