GOSSIP

Χώρισαν οι Αλέξης Παππάς και Alessia Demetz... Έπεσαν και τα unfollow

Άδοξο τέλος είχε τελικά το ειδύλλιο του Αλέξη Παππά και της Alessia Demetz, αφού ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor και η όμορφη αρχιτέκτονας που για μήνες είχαν... διαδικτυακό δεσμό και μετά το Πάσχα δήλωναν πως είναι μαζί, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι είχαν συναντηθεί μόνο για λίγα λεπτά σε ένα ταξίδι του Αλέξη Παππά στο εξωτερικό και έκτοτε είχαν μια εξ αποστάσεως σχέση που αποκαλύφθηκε όταν ο ηθοποιός ακόμα ήταν στο Survivor.


Μετά συναντήθηκαν στο Ντουμπάι και κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για αρραβώνα, αλλά τελικά ήρθε ο χωρισμός.
 

H Alessia μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά ενώ αναφέρθηκε και στο μήνυμα που της έστειλε ο ηθοποιός για να χωρίσουν.

«Δεν έκλαψα για τον χωρισμό μου με τον Αλέξη, είναι επιλογή του το δέχτηκα. Βασικά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα πίσω από το μήνυμα, υπάρχει ένα άλλο μήνυμα οπότε αυτό ήταν η αντίδραση του. Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται απέχει πολύ από αυτό που εγώ σκέφτομαι. Οπότε η αντίδραση μου, ήταν τι στο καλό σκέφτεται;

Ξαφνιάστηκα γιατί όλα του τα μηνύματα ήταν πολύ λογικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Οπότε όταν κοίταξα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αυτό δεν ήταν αγάπη. Οπότε σκέφτηκα τι πρέπει να κάνω τώρα, έπρεπε να του πω να σηκώσει το αναθεματισμένο το τηλέφωνο και τηλεφώνησε μου αν έχεις να μου πεις κάτι, αλλά δεν το έκανε. Του τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Alessia Demetz.

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη της Alessia Demetz, ο Αλέξης Παππάς την έκανε unfollow στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!