GOSSIP

5 διάσημοι που ξεπερνούν τον Σπαλιάρα σε… κατακτήσεις

Μπορεί το μοντέλο από την Ελλάδα να εντυπωσίασε με τη δήλωση πως έχει κοιμηθεί με 4000 γυναίκες αλλά υπάρχουν κάποιοι διάσημοι που έχουν κοιμηθεί ακόμα και με 35000!

5η θέση: Mick Jagger – 4 000

Σε αυτή τη φάση εικάζεται πως έχει κοιμηθεί με 4000 γυναίκες και αν κρίνουμε πως είναι 73 ετών, ο Σπαλιάρας μπορεί άνετα να τον ξεπεράσει. Ανάμεσα στις κατακτήσεις του σταρ των Rolling Stones είναι και οι Angelina Jolie, Uma Thurman και Farrah Fawcett. Ο άνθρωπος που έγραψε τη βιογραφία του Mick, ο Chris Anderson εκτιμά πως αυτό το νούμερο μπορεί να είναι πολύ μικροτερο από την πραγματικότητα.

4η θέση:  Gene Simmons – 5 000

Άλλος ένας ροκ σταρ στη λίστα. Το μέλος των Kiss έχει πει ο ίδιος πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από

3η  θέση:  Charlie Sheen – 5000

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αδυναμία στις καταχρήσεις και τις γυναίκες και δεν το κρύβει. Μεταξύ των γυναικών με τις οποίες εικάζεται πως έχει κοιμηθεί είναι και οι Brittany Ashland, Brooke Mueller, Denise Richards, Heather Hunter, Sherilyn Fenn, Robin Wright, Winona Ryder και Heidi Fleiss.

2η  θέση:  Warren Beatty – 12 000

Και αυτός ο θρυλικός γυναικοκατακτητής του Hollywood δηλώνει πως σταμάτησε το κοντέρ στα 55 του χρόνια όταν παντρεύτηκε τη νυν σύζυγό του κι ηθοποιό Annette Bening. Μέχρ τότε είχε προλάβει να κοιμηθεί με περισσότερες από 12 000 μεταξύ των οποίων και οι Madonna, Melanie Griffith, Carol Alt, Stephanie Seymour, Darryl Hannah και πολλές άλλες

1η θέση: Fidel Castro – 35 000


Ο Fidel με την εξουσία που είχε εικάζεται πως κοιμόταν με όποια ήθελε και ένας πρώην αξιωματούχος του Castro έχει πει πως κοιμόταν με 2 γυναίκες την ημέρα (μία μετά το μεσημεριανό και μία το βράδυ) για τέσσερις δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!