GOSSIP

Τριαντάφυλλος: «Δεν ξέρω αν θα παντρέψω τους Σάκη και Μαριαλένα» [βίντεο]

Μετά την επιστροφή του από το Survivor, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, απολαμβάνει το πόσο δημοφιλής έχει γίνει και σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και πως επισκέφτηκε τους γονείς του Σάκη Κατσούλη και είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν ξέρει αν θα παντρέψει τους Σάκη και Μαριαλένα.

«Τα έχουμε βρει σε ώρα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο. Από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate. Δε ξέρω με ποιον ή ποιους μαζί. Είμαι στο studio για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι.

Ήταν πολύ συγκινητική η συνάντηση με τους γονείς του Σάκη. Έχουν να δουν το παιδί τους τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα στο σπίτι του Σάκη και είδα τη μητέρα του και τον πατέρα του. Θα πάω και στης Μαριαλένας, γιατί είναι αδέρφια μου αυτά τα δύο παιδιά. Τους αγαπάω.

Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Με συζητήσεις όλα θα γίνονται. Τηλεοπτικά δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το Survivor» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.

Ο οποίος αποκάλυψε ακόμα: «Θα τραγουδήσω στα Mad μαζί με τους Alcatrash το “σπάω τα ρολόγια” αποκάλυψε ο τραγουδιστής ενώ σε ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιβάνη είπε: “Ωραίο θα είναι αυτό θα έρθει να μας δει και ο Σάκης με την Μαριαλένα».

Δείτε όσα ανέφερε ο τραγουδιστής:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!