GOSSIP

Η Kim Kardashian πόζαρε ξανά με μπικίνι και "γκρέμισε" το Instagram [εικόνα]

Προς τέρψη μεγάλης μερίδας των εκατοντάδων εκατομμυρίων φαν της και followers της στα social media, η διαβόητη Kim Kardashian το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ συχνά πολύ σέξι αναρτήσεις.

Μετά την ανακοίνωση πως ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης διαζυγίου με το σύζυγό της Kanye West με τον οποίο η Kim είχε αποκτήσει 4 παιδιά, η Kim δείχνει να έχει βρει τους τελευταίους τον... παλιό καλό εαυτό της.


Όσοι παρακολουθούν τις  αναρτήσεις της 40χρονης τηλεπερσόνας, μετά τον Φεβρουάριο, που έγινε γνωστός ο χωρισμός της, οι αναρτήσεις της Kim σταδιακά έχουν γίνει και πάλι πολύ hot!


Αυτό πιθανά δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού η ίδια είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν πως ο σύζυγός της και διάσημος ράπερ διαφωνούσε με το να κάνει η Kim σέξι αναρτήσεις στα social media.


Τώρα όμως που η Kim σε λίγο θα είναι και πάλι ελεύθερη και ωραία, η ίδια έχει αρχίσει να αναστατώνει και πάλι, πολύ συχνά τους φαν της με τις πόζες που ανεβάζει στα social media.


Έτσι τις τελευταίες μέρες, την είδαμε να μοιράζεται κάποια καρέ από μια νέα επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε.


Αλλά η ανάρτηση που τρέλανε τους φαν της, είναι αυτή στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ακόμη μικροσκοπικό μπικίνι ενώ συγκρατεί τα μακριά μαλλιά της, κόντρα στον αέρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!