GOSSIP

Οι Σάκκαρη και Μητσοτάκης είναι ζευγάρι και ποζάρουν αγκαλιά [εικόνα]

H τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γιος του νυν Έλληνα πρωθυπουργού, πλέον με κοινές αναρτήσεις στα social media, μάλλον επιβεβαίωσαν τις φήμες πως είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr προ ημερών, η Μαρία Σάκκαρη είναι σε σχέση με τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στις κερκίδες του “Court Suzanne-Lenglen” και έδειξε τη στήριξή του στην αγαπημένη του με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγεται πως είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες και πρόκειται για ένα νεανικό έρωτα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και τον τελευταίο μήνα πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δυο τους δημοσίευαν τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

«Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!