GOSSIP

Ένα tweet του Ουγγαρέζου μάλλον "ανοίγει" νέα κόντρα με τη Μαλέσκου

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, κατά καιρούς με τις αναρτήσεις του, έχει καταφέρει να εξοργίσει πολλούς και τώρα μάλλον... άνοιξε νέο μέτωπο με τη δημοφιλή παρουσιάστρια της εκπομπής Love It Ιωάννα Μαλέσκου.

Θυμίζουμε, πως πριν από λίγους μόνο μήνες, είχε καταφέρει να εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου με σχόλια που είχε κάνει για την εξωτερική εμφάνισή της και τώρα έκανε το ίδιο και με την Ιωάννα Μαλέσκου.


Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκανε retweet ένα καυστικό σχόλιο που έγινε μετά από μια δήλωση της Μαλέσκου για το bullying.


Μάλιστα ο Ουγγαρέζος όχι μόνο έκανε retweet αλλά πρόσθεσε... όλο νόημα τη φράση: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’αγιάσει το στόμα σου.».



Η Ιωάννα, δεν απάντησε ευθέως σε αυτή την ανάρτηση, άλλωστε η ίδια αποφεύγει να εμπλέκεται σε διαδικτυακές κόντρες και διατηρεί ένα πολύ διακριτικό προφίλ, αλλά μια ατάκα που έγραψε σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, ερμηνεύτηκε από πολλούς ως απάντηση.


«Τα έχουμε ξαναπεί: Ο τρόπος που μιλάς για τους άλλους, λέει περισσότερα για εσένα, παρά για εκείνους.» έγραψε η παρουσιάστρια και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!