GOSSIP

Αρραβωνιάστηκε ο Αλέξης Παππάς; Δείτε τί φούντωσε τις φήμες [εικόνες]

Ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς τους τελευταίους μήνες κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο ντόρο, τόσο με τη συμμετοχή του στο Survivor, όσο και με την αποκάλυψη πως διατηρεί μια εξ αποστάσεως σχέση με την όμορφη ξανθιά αρχιτέκτονα και διακοσμήτρια Alessia Demetz και τώρα φουντώνουν οι φήμες πως αυτή η σχέση... επισημοποιήθηκε!

Θυμίζουμε, πως όσο ο Αλέξης Παππάς βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύφθηκε πως σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο εξωτερικό, είδε στα σκαλιά ενός mall την Alessia και ο... έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.


Το ζευγάρι συναντήθηκε από κοντά μόλις λίγα λεπτά, αλλά έκτοτε κράτησαν μια διαδικτυακή σχέση και κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για επικείμενο γάμο!


Μετά την αποχώρηση του Αλέξη από το Survivor, οι δυο τους συναντήθηκαν στο Ντουμπάι και έκτοτε αυτή η σχέση δείχνει να γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Pappas (@alexispapas)


Και τώρα πολλοί μιλούν ακόμα και για πιθανό αρραβώνα! Η Alessia, που ζει στο Μονακό και την Ιταλία, ανέβασε στα social media εικόνες με ένα μονόπετρο που κοσμεί πλέον το χέρι της, ένα δώρο που της έκανε ο Αλέξης στο τελευταίο του ταξίδι στο Μονακό.


«All I need is to love you» (το μόνο που χρειάζομαι είναι να σε αγαπώ) έγραψε η Alessia επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι και έκανε πολλούς να πιστεύουν πως το ζευγάρι πιθανά επισημοποίησε τη σχέση του.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το protothema.gr


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!