GOSSIP

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Τελικά δεν έγινε ο γάμος τους αλλά μάθαμε πότε θα γίνει

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε τις τελευταίες μέρες ο γάμος των ηθοποιών  Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργου Παπαγεωργίου, αφού πολλοί ήθελαν το γνωστό ζευγάρι να κάνει γαμήλια τελετή χθες Παρασκευή σε νησί του Αιγαίου, αλλά τελικά η είδηση αυτή διαψεύστηκε. Θα γίνει όμως τελικά αυτός ο γάμος και μάλιστα μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή τους οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας είπαν πως το ζευγάρι θα παντρεύονταν χθες Παρασκευή στη Σύρο ή σε κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου.


Στην πορεία η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού που είναι μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, διέψευσε την είδηση πως ο γιος της παντρεύεται, αλλά πολλοί επέμεναν πως ο γάμος θα γίνει.


Σήμερα το znews.gr αποκαλύπτει πως ο γάμος δεν έγινε και μάλιστα χθες η Δανάη Μιχαλάκη ήταν στην Αθήνα και έκανε πρόβες στο θέατρο Γκλόρια.


Όμως το ζευγάρι όντως σχεδιάζει το γάμο του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 7 Αυγούστου, πράγματι στο νησί της Σύρου. Η ημερομηνία καθόλου τυχαία δεν είναι αφού εκείνη η μέρα είναι τα γενέθλια της όμορφης Δανάης Μιχαλάκη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με όρκους αιώνιας πίστης σε ένα γραφικό εκκλησάκι με θέα την θάλασσα, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους. Ήδη έχουν κλειστεί τα δωμάτια που θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους του ζευγαριού στο νησί, ενώ στην περιοχή Κίνι το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα beach wedding party για το χαρμόσυνο γεγονός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!