GOSSIP

H Alessia Demetz ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Παππά

Ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor Αλέξης Παππάς, την περίοδο που ο ίδιος βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύφθηκε πως έχει αναπτύξει ένα περίεργο ειδύλλιο με μια όμορφη αρχιτέκτονα την Alessia Demetz.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί από κοντά μόλις λίγα λεπτά, σε ένα ταξίδι του Αλέξη στο εξωτερικό και έκτοτε είχαν αναπτύξει ένα εξ αποστάσεως ειδύλλιο που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια.


Μετά την αποχώρηση του Αλέξη από το Survivor, οι δυο τους επιτέλους συναντήθηκαν αφού λίγο μετά το περασμένο Πάσχα ταξίδεψαν και οι δυο στο Ντουμπάι.


Όμως το γεγονός πως η Alessia ζει μόνιμα στην Ιταλία (και ταξιδεύει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και ο Αλέξης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και δέχεται πολλές επαγγελματικές προτάσεις, φαίνεται πως δεν επιτρέπει στους δυο τους να συναντιούνται από κοντά όσο συχνά θα ήθελαν.


Το... ζευγάρι, μάλλον είχε προγραμματίσει μια ακόμη συνάντηση, αλλά αυτό το σχέδιο "ναυάγησε" και το μάθαμε αφού η  Alessia ανέβασε στα social media ένα βίντεο με το οποίο ζητά (δημόσια) συγγνώμη που δεν θα μπορέσει να πάει τον συναντήσει.


«Αγάπη μου, πρέπει να σου ζητήσω “συγγνώμη” που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα ταξιδέψω σύντομα στην Ελλάδα γιατί μου λείπεις φοβερά» ακούγεται να λέει η σύντροφος του ηθοποιού στο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!