GOSSIP

Οι Μαλέσκου και Χεζόνια τώρα ανταλλάσσουν καρδούλες στο Instagram

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ο Κροάτης μπασκετμπολίστας Μάριο Χεσζόνια για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, έχουν φουντώσει οι φήμες περί... ειδυλλίου με την παρουσιάστρια της εκπομπής Love It Ιωάννα Μαλέσκου και αυτές οι φήμες δεν λένε να κοπάσουν αλλά ξαναφουντώνουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κροάτης έκανε  likes σε αναρτήσεις της Ιωάννας (σχεδόν με το που έφτασε στην Ελλάδα) και έκτοτε οι φαν του Παναθηναϊκού έφτασαν στο σημείο να προτείνουν ένα γάμο της Ιωάννας με τον Μάριο, προκειμένου να πείσουν τον μπασκετμπολίστα να παραμείνει στη χώρα και στην ομάδα τους. Έτσι βομβαρδίζουν τα social media με ανάλογα μηνύματα περί σχέσεως ακόμα και γάμου!

Το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου ένα σχόλιο του γνωστού μπασκετμπολίστα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ενίσχυσε τις φήμες περί σχέσης.

Ο Μάριο Xεζόνια έβαλε μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με την ίδια να ανταποδίδει με δυο καρδιές.

Δείτε τα σχόλια που αντάλλαξαν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια στο Instagram:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!