GOSSIP

Διέλυσε τον αρραβώνα του ο Matthew Perry

Οι αμέτρητοι φαν της σειράς Φιλαράκια (Friends) ξέρουν καλά πως ο Τσάντλερ, που τον υποδύονταν ο διάσημος ηθοποιός Matthew Perry, είχε μεγάλα... προβλήματα με τις ερωτικές δεσμεύσεις και η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος χολιγουντιανός σταρ, έδειχνε να είναι αμετανόητος εργένης και στην πραγματική ζωή. Μέχρι που ξαφνικά πριν από 6 μήνες αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζονταν να ντυθεί γαμπρός, αλλά τελικά χώρισε.

Όπως αναφέρει το znews.gr ο Matthew Perry, τελικά παραμένει στο club των εργένηδων μιας και χώρισε από την 29χρονη σύντροφό του, Molly Hurwitz.

Οι δυο τους –παρά τα 22 χρόνια διαφορά τους- έγιναν ζευγάρι το 2018 και δυο χρόνια μετά ο Matthew Perry αποφάσισε, για πρώτη φορά, να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να αρραβωνιαστεί τη σύντροφό του, Molly. Η απόφασή του είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη καθώς ως τότε ο ηθοποιός ακολουθούσε τον μύθο του Chandler Bing από τα «Φιλαράκια» και φοβόταν να δεσμευτεί.

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, έτυχε να βγαίνω με την πιο υπέροχη γυναίκα του πλανήτη αυτή την εποχή», είχε δηλώσει με χιούμορ ο ηθοποιός στο People, όπου δόθηκε έναν χρόνο μετά και η είδηση του χωρισμού του.

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν κι αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα», ήταν το σύντομο σχόλιο του Matthew Perry και πάλι στο People.

Η ανακοίνωση της ακύρωσης του αρραβώνα έρχεται κοντά στην προβολή του reunion από τα Φιλαράκια και μετά το περιστατικό με τη 19χρονη Tik Toker που είχε δημοσιεύσει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του σε εφαρμογή γνωριμιών, πριν από έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!