GOSSIP

Ι. Μαλέσκου: Τα σχόλια που την ενόχλησαν & η «σχέση» με τον Χεζόνια [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως υπέγραψε στον ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά, ενώ εξομολογήθηκε πως κάποια σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη το πρώτο διάστημα την είχαν ενοχλήσει καθώς προέρχονταν από ανθρώπους που δεν την γνώριζαν και δημιούργησαν για εκείνη την εικόνα πως ήρθε για να διαδεχθεί αντικαταστήσει.

«Γράφτηκαν πολλά πράγματα που ίσως ήταν αυθαίρετα και άδικα. Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να αντικαταστήσω, να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω.

Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση για να μην υπάρχει το θέμα της σύγκρισης και του κενού. Δεν πειράζει να είμαστε απέναντι με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πειράζει. Μακάρι! Εμένα δεν με τρομάζει όποιος άνθρωπος είναι απέναντί μου, δίπλα μου τηλεοπτικά, στην ίδια ζώνη, με την έννοια ότι για όλους υπάρχει χώρος. Με έναν διαφορετικό τρόπο ακούνε εσένα και με έναν διαφορετικό εμένα. Σαφώς και μπορεί κάποιοι να σε απορρίψουν.»

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Μάριο Χεζόνια, με την Ιωάννα Μαλέσκου να αποφεύγει με ευγενικό και διακριτικό τρόπο τις εύστοχες ερωτήσεις του παρουσιαστή, καθώς δε συνηθίζει να μιλά για τα προσωπικά της.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναΐκου για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο πλάσμα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!