GOSSIP

Η Βάσω Λασκαράκη απέρριψε πρόταση για πολύ πετυχημένη σειρά

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και αποκάλυψε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, ότι είχε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε την τηλεόραση μετά τη συμμετοχή της στο «Έρωτας μετά».

«Δεν ξέρω, επειδή έτρεχα ξυπόλητη στα χωράφια ένα χρόνο στο «Έρωτάς μετά»;», σχολίασε χιουμοριστικά η Βάσω Λασκαράκηόταν ρωτήθηκε πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει αυτή τη χρονιά από την τηλεόραση και συνεχίζοντας είπε:

«Συζήτησα για κάποιες δουλειές, αλλά επειδή ήταν μετά από 5 χρόνια από το «Σόι» συνεχόμενης δουλειάς και μετά ήταν και το «Έρωτας Μετά» που μου πήγε και το καλοκαίρι και πηγαινοερχόμουν 2-3 φορές την εβδομάδα Κρήτη, γιατί δεν ήθελα να κρατήσω και την κόρη μου μόνιμα στην Αθήνα, οι γονείς μου πήγαν στην Κρήτη οπότε το παιδί ήταν εκεί και πηγαινοερχόμουν. Όταν τέθηκε το θέμα για την επόμενη δουλειά ήταν φουλ γυρίσματα το καλοκαίρι, λόγω του ότι ήταν μετά την καραντίνα και δεν ήξεραν τι θα ακολουθούσε από Σεπτέμβρη.

Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Υπήρξαν με διάφορα κανάλια συζητήσεις για εκπομπές αλλά η μεγαλύτερη πρόταση και το πιο κοντά σε συζητήσεις υπήρξε με τον Alpha. Ωστόσο, οι άνθρωποι που κινούνται μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου για να μπορέσουν να με βοηθήσουν σε αυτό, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Σε άλλες προτάσεις έχει παίξει και το όνομα του συζύγου μου για να παρουσιά, όχι στην συγκεκριμένη πρόταση. Πάντα όμως αυτή ήταν η αγωνία μου: Τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας ή το κάνουμε και μετά ξαναγυρνάμε στη μυθοπλασία;».

Όσον αφορά την πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, η ίδια απάντησε, λέγοντας:

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!