GOSSIP

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να πάει στην Eurovision [βίντεο]

Η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου στην Καδρίτσα, στο πλαίσιο της εκπομπής “My Greece”, αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, καθώς και τους λόγους που αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, ρώτησε μεταξύ άλλων την Έλενα Παπαρίζου για την συμμετοχή της στην Eurovision με την ίδια να απαντάει τα εξής:

«Δεν κοιμήθηκα πολύ, είχα το άγχος αν ακούγομαι σωστά, όσο σίγουρος και να είσαι για τον εαυτό σου αγχώνεσαι για το τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι που σε ακούνε. Ήταν να διαγωνιστώ με 4 τραγούδια εδώ στην Ελλάδα για να επιλέξει ο κόσμος ποιο θέλει. Με αυτά τα 4 είχαμε νιώσει πολύ καλά και εγώ ένιωθα καλά να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με αυτά στην Eurovision. Δεν λέω να μην γίνεται η απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη αλλά πρέπει και ο κόσμος να διαλέγει το τραγούδι που αγαπάει. Ποτέ δεν ξέρουμε τι γίνεται σε μια βραδιά της Eurovision, δεν ήταν σίγουρη η νίκη, είναι απρόβλεπτο, βλέπουμε πολλές φορές να κερδίζουν αουτσάιντερ».

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε την δική της αστεία ανάμνηση από εκείνη τη βραδιά. Δε δίστασε να αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, ενώ εξομολογήθηκε και τον λόγο για τον οποίο δεν το έκανε ποτέ: 

«Μου έχει γίνει και εμένα αρκετές φορές πρόταση να πάω στην Eurovision. Εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη. Αν πήγαινα ως Δέσποινα Βανδή δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά το γεγονός ότι θα έπρεπε να σηκώσω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα φοβόμουν… Φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες.

Έχω πει αρκετές φορές όχι. Εκείνο το βράδυ δούλευα και έπρεπε να πάω στο μαγαζί και στην αρχή δεν σε ψήφιζαν και οδηγούσα και έλεγα μόνη μου θα πάω ρε που δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου θα πάω και θα σας δείξω τι θα γίνει. Όταν έφτασα έμαθα ότι κέρδισες βγήκα στην σκηνή με το μπουρνούζι και φώναζα ότι κέρδισες. Όλοι οι Έλληνες εκείνη την νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση. Έφτασα πιο κοντά από ποτέ εκείνη την νύχτα για να πάω, αν δεν κέρδιζες έλεγα τώρα θα έρθω εγώ και θα σας δείξω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!