GOSSIP

Η Ντορέττα συγκινείται όταν μιλά για την αδερφή της & το παιδί που μεγαλώνει μόνη της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, είναι περήφανη θεία και η χαρά της δεν κρύβεται.

Η αδερφή της Ντορέττας, Ελίνα, πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σκορπώντας διάπλατα χαμόγελα στην οικογένεια της ηθοποιού.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, καλεσμένη στο Πρωινό, φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας της, καθώς και για την απόφαση της αδερφής της να αποκτήσει μόνη της μωρό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω ανιψάκι! Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Της αδερφής μου το παιδάκι, είναι κοριτσάκι. Είναι μια τρέλα, είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία! Χαίρομαι πολύ που είμαι θεία.Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ.

Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Ο κ. Παράσχος έκανε το θαύμα του. Όλα πήγαν καλά και πλέον έχουμε ένα κοριτσάκι στην οικογένεια. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη, το έκανε μόνη της. Είναι δύσκολή και ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα.

Προσπαθούσε τρία χρόνια, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία, οπότε όταν τελικά συνέβη… συγκινούμαι πραγματικά που το λέω. Την αγαπώ πολύ την αδερφή μου, ήταν θεόσταλτο. Πήγαμε και στην Τήνο… Και έγινε αμέσως. Ήταν μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!