GOSSIP

O Brad Pitt κέρδισε τη συνεπιμέλεια των 5 εκ των 6 παιδιών που είχε με τη Jolie

Δικαιωμένος αισθάνεται ο χολιγουντιανός σταρ αφού σχετική δικαστική απόφαση του δίνει τη συν - επιμέλεια (κοινή επιμέλεια) στα 5 ανήλικα παιδιά από τα συνολικά 6 παιδιά που είχε αποκτήσει με την Angelina Jolie.

Ο 57χρονος ηθοποιός αγωνιζόταν επί σχεδόν 5 χρόνια να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του, στο πιο ακριβό και πικρόχολο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».


Σύμφωνα με τη Page Six, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι φέρεται να κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του σχετικά με την απόφασή του, μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες. «Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή», ανέφερε μια πηγή. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του –και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».


Θυμίζουμε πως το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά (τρία βιολογικά παιδιά και τρία με υιοθεσία) εκ των οποίων τα πέντε είναι ανήλικα: ο 17χρονος Pax, η 16χρονη Zahara, η 44χρονη Shiloh, και τα 12χρονα δίδυμα  Vivienne και Knox, ενώ ο μεγάλος γιος τους Maddox είναι πλέον ενήλικος, είναι 19 ετών και σπουδάζει σε πανεπιστήμιο στη Νότιο Κορέα.

Η Jolie από την πλευρά της φέρεται να κάνει λόγο για "προσωρινή νίκη" ενώ η νομική ομάδα της 45χρονης σταρ φέρεται να ισχυρίζεται πως η Jolie δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την κοινή επιμέλεια, αλλά θα συνεχίσει το νομικό αγώνα της για άλλα θέματα που σχετίζονται με την ευημερία των παιδιών της.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Jolie αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Pitt, είχε κατηγορήσει τον σταρ για ενδοεικογενειακή βία, πρόσφατα δε ο μεγάλος γιος της Maddox λέγεται πως είχε καταθέσει κατά του Pitt και μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει να μη φέρει πλέον νομικά το επίθετο του διάσημου θετού πατέρα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!