GOSSIP

Η ηθοποιός Άλκηστις Ζιρώ εκφράζει δημόσια πως "αγαπά" τον Ιταλό Damiano David

Ο 22χρονος Ιταλός τραγουδιστής Damiano David, ο frontman του συγκροτήματος Maneskin που φέτος κατέκτησε την πρωτιά στη Eurovision, ήδη εδώ και λίγα χρόνια υπήρξε sex symbol στην Ιταλία (ειδικά μετά τη συμμετοχή του στο ιταλικό X Factor) αλλά μετά τη νίκη του στο Ρότερνταμ έχει αναδειχτεί σε... πανευρωπαϊκό sex symbol!

O Ιταλός τραγουδιστής μάλλον έχει... κάψει πολλές γυναικείες καρδιές και στην Ελλάδα.


Ανάμεσα σε αυτές που προφανώς "γουστάρουν" τον Damiano, είναι και η Ελληνίδα ηθοποιός Άλκηστις Ζιρώ που παίζει στη τηλεοπτική σειρά Αγγελική.


Η 26χρονη ηθοποιός που είναι και τραγουδίστρια των the96duet και τυγχάνει να είναι και εγγονή του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα Γκυ Ζιρώ, προφανώς δεν ψήφισε το Voila στη Eurovision αλλά το Zitti e Buoni αφού δεν κρύβει το γεγονός πως της αρέσει πολύ ο Damiano και μάλιστα εξέφρασε δημόσια την αγάπη της προκαλώντας ένα χλευαστικό σχόλιο από ένα συνάδελφό της, το γνωστό ηθοποιό Πάνο Βλάχο.


Η Άλκηστις ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Damiano γράφοντας "σ' αγαπώ" και ο Πάνος Βλάχος σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση «Λυσσάρα ηρέμησε».


Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις των δύο ηθοποιών που δημοσιεύει το protothema.gr


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!