GOSSIP

Οργιάζουν οι φήμες πως η Irina Shayk και ο Kanye West είναι ζευγάρι

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το χωρισμό του πασίγνωστου μοντέλου Irina Shayk με τον χολιγουντιανό σταρ Bradley Cooper και ενώ ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Kanye West με τη διαβόητη Kim Kardashian, οργιάζουν οι φήμες πως το top model και ο διάσημος ράπερ είναι ζευγάρι. Οργιάζουν όμως και οι φήμες για την ερωτική ζωή της Kim.

Οι φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσα στους Kanye και Irina είχαν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Φερβουάριο, όταν δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως οι δυο τους είχαν βγει ραντεβού.


Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αφού η 35χρονη σήμερα Irina το 2010 συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του 43χρονου ράπερ για το τραγούδι Power, ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Kanye.


Τώρα δημοσιεύματα όπως αυτό της Mirror λένε πως οι δυο τους πιθανά έχουν ξεκινήσει δεσμό, καθώς η βρετανική εφημερίδα επικαλείται πηγές από τον φιλικό κύκλο του ράπερ που δηλώνουν πως ο Kanye βγαίνει κρυφά με την Irina. Όμως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως μια άλλη πηγή λέει: «Δεν νομίζω το ότι “βγαίνουν” είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές» .


Φήμες πως και η Kim βρήκε νέο σύντροφο.


Ενώ ακόμα εκκρεμεί η έκδοση διαζυγίου της Kim Kardashian με τον Kanye West με τον οποίο έχει αποκτήσει 4 παιδιά, φουντώνουν και οι φήμες πως η Kim έχει ήδη βρει νέο σύντροφο και δημοσιεύματα μιλούν πως η διάσημη τηλεπερσόνα το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον 52χρονο δημοσιογράφο του CNN, Van Jones ο οποίος μόλις το 2019 πήρε διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου με την jana Carter.


Μάλιστα οι φήμες για το δεσμό της Kim και του Van έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Φερβουάριο και κανένας από τους δυο δεν τις έχει διαψεύσει, αλλά οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!