GOSSIP

Η μάνα της Μαριαλένας θα πάει στο Survivor και θα βρει τον Σάκη [βίντεο]

Μεγάλες στιγμές πιθανά θα ζήσουμε στα προσεχή επεισόδια του Survivor, αφού λέγεται πως η μάνα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο και σε συνεννόηση με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, σχεδιάζει να εμφανιστεί στο σόου και να πει... δυο λογάκια στον πρώην σύντροφο της κόρης της Σάκη Κατσούλη!

Και στο χθεσινό επεισόδιο, το πρώην ζευγάρι προκάλεσε πολλά σχόλια, αφού οι δυο τους πέτυχαν μαζί να κατακτήσουν τον τελικό πόντο στο flag race για το μεγάλο έπαθλο και η Μαριαλένα είπε ευθέως στην κάμερα πως αγαπά τον Σάκη (που πέτυχε τη νίκη).


Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την ήττα της ομάδας του, έδειξε στις κάμερες πως... ξερνάει πια με το "ειδύλλιο" Σάκη - Μαριαλένας.

Και σήμερα, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ακούσαμε πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε στο Survivor τις μητέρες των παικτών, ενώ θα μπει και η αδελφή ενός.

Φυσικά όλοι περιμένουν να δουν τί θα πει η μαμά της Μαριαλένας (και του Σάκη βέβαια) καθώς η κυρία Γεωργία εδώ και καιρό δίνει συνεντεύξεις και οι δηλώσεις της είναι καταπέλτης κατά του Σάκη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, οι γονείς των παιδιών θα μείνουν για τέσσερις μέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Survivor που έμεναν μόνο δύο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνύπαρξη των δύο μαμάδων (του Σάκη και της Μαριαλένας) τόσο στο ταξίδι, όσο και στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!