GOSSIP

H Kylie Jenner λέει πως δεν τα ξαναβρήκε με τον πρώην αλλά είναι συνέχεια μαζί

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες περί πιθανής επανασύνδεσης ανάμεσα στη διαβόητη 23χρονη δισεκατομμυριούχο και μέλος της οικογένειας Kardashian Kylie Jenner και στο διάσημο ράπερ Travis Scott.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την κόρη τους Stormi και μολονότι χώρισαν το 2019 εξ' αρχής είχαν δείξει πως σκόπευαν να διατηρήσουν καλές σχέσεις και να μεγαλώνουν μαζί την κορούλα τους.

Όμως πλέον φουντώνουν οι φήμες πως οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι. Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να είναι και πάλι ζευγάρι αλλά να έχουν μια "ανοιχτή σχέση" που να τους επιτρέπει να βλέπουν άλλους και να έχουν μια αυτονομία στην προσωπική ζωή τους.


Η Kylie  πριν λίγες μέρες, έσπευσε να διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα, λέγοντας πως αυτό δεν ισχύει, αν και έσπευσε να τονίσει πως δεν κατακρίνει όσους επιλέγουν να έχουν μια ανοιχτή σχέση.


Όμως σχεδόν αμέσως μετά από αυτή τη διάψευση, όλοι τους είδαν και πάλι μαζί και τώρα κάνουν το γύρο του διαδικτύουν πλάνα που δείχνουν το πρώην ζευγάρι να διασκεδάζει σε λούνα παρκ παρέα φυσικά με τη Stormi.

H ίδια η Kylie απλά έκανε χθες μια ανάρτηση που έδειχνε την κόρη της σε ένα λούνα παρκ... αλλά αμέσως έγινε γνωστό πως μαζί της ήταν και πάλι ο Travis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!