GOSSIP

H Stefania θέλει να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στη Eurovision [βίντεο]

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Στεφανία Λυμπερακάκη, η 19χρονη ομογενής από την Ολλανδία που κατάφερε να κατακτήσει τη 10η θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το Last Dance.

Η νεαρή κατάφερε μετά από 8 χρόνια να φέρει ξανά την Ελλάδα στην τελική δεκάδα (θυμίζουμε πως τα τελευταία 8 χρόνια η Ελλάδα δεν είχε κατακτήσει μια καλή θέση στο διαγωνισμό, ενώ είχε κάποιες φορές αποκλειστεί και από τον τελικό) και η ίδια όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν έκρυψε το πόσο της άρεσε η όλη εμπειρία της Eurovision και μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του ogaegreece.com, εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στο διαγωνισμό και στο μέλλον.

Ας δούμε ποιες ήταν οι πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του OGAE Greece, το επίσημο φαν κλαμπ της Eurovision στην Ελλάδα. μετά την άφιξη της στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν το πιστεύω ακόμα. “

Φανερά ενθουσιασμένη από τη μεγάλη της επιτυχία, η Στεφανία δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της επιτυχίας της. Όπως αναφέρει η ίδια, έχει πολλή αδρεναλίνη και θέλει να μιλήσει με όλους τους Έλληνες που είμαστε στο τοπ 10! Το νεαρό της ηλικίας της -είναι μόλις 18 ετών- δεν την εμποδίζει να κοιτάξει το μέλλον. Σκέφτεται πως μόλις φτάσει στα 30, θα λέω στα παιδιά της “κοίτα η μαμά σου τότε στη Eurovision“.

Ω θεέ μου! Πάμε!”

Λίγες στιγμές πριν ανέβει στο Ahoy Arena για την τελευταία παράσταση, εκείνο το τρίλεπτο που θα καθορίσει τα πάντα, η Στεφανία συγκεντρωμένη, χωρίς άγχος καθαρίζει το μυαλό της από περιττές σκέψεις και συγκεντρώνεται στο στόχο της, το άγχος του να τα εκτελέσει όλα τέλεια δεν την καταβάλει.

Όλοι στο Green Room έπαθαν σοκ!”

Μόλις ανακοινώθηκε η βαθμολογία της Βουλγαρίας και η Ελλάδα κλείδωσε οριστικά τη δέκατη θέση, όλοι όσοι βρίσκονταν με την ελληνική αποστολή στο Green Room έμειναν σοκαρισμένοι. Για τη Στεφανία, η μεγαλύτερη έκπληξη το 12αρι από την επιτροπή της Γαλλίας.

Αυτός δεν είναι ο τελευταίος χορός!“

Κλείνοντας τη συνέντευξη στην κάμερα του OGAE Greece, η Στεφανία προέβη και σε μια αποκάλυψη. Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του OGAE Greece και μοιράστηκε την αγάπη της μαζί τους, δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision μελλοντικά, και γιατί όχι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, αν και ο ίδιος το το επιθυμεί.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!