GOSSIP

Επέστρεψαν στην Αθήνα οι Stefania & Έλενα Τσαγκρινού και έκαναν δηλώσεις

Με την Stefania να έχει κατακτήσει την 10η θέση στη Eurovision και την Έλενα Τσαγκρινού να έχει κατακτήσει τη 16η θέση, οι δυο τραγουδίστριες βρέθηκαν πίσω στην Ελλάδα και τις υποδέχτηκαν οι κάμερες στο αεροδρόμιο.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Ολλανδία, κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός, πως η επιτροπή της διοργανώτριας χώρας δεν της έδωσε ούτε ένα βαθμό, ενώ το ολλανδικό κοινό της χάρισε 10 βαθμούς. 

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός», ήταν μερικά από τα λόγια που είπε η Stefania στις κάμερες.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος πρόσθεσε από την πλευρά του: «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».

 

Στην Αθήνα επέστρεψε και η Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision και επίσης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού πρόσθεσε επίσης: «Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!