GOSSIP

Eurovision 2021: Κύπρος και Ελλάδα πέφτουν στα προγνωστικά για τον τελικό

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Μεγάλου Τελικού του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και καθώς πλέον έχουν παρουσιαστεί όλα τα τραγούδια τα γραφεία στοιχημάτων με τα προγνωστικά για τη νίκη έχουν πάρει φωτιά.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος κατάφεραν να κατακτήσουν την πρόκριση και να συμμετέχουν στον Μεγάλο Τελικό, με την Κύπρο να εμφανίζεται πρώτη το βράδυ του Σαββάτου και την Ελλάδα δέκατη στη σειρά.


Ωστόσο, μετά τους δύο Ημιτελικούς, τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα εμφανίζουν μεγάλη πτώση στα προγνωστικά για τη νίκη και πλέον και οι δυο χώρες βρίσκονται εκτός τελικής δεκάδας, ενώ ήταν σε αυτή (η Ελλάδα οριακά) σχεδόν όλο το προηγούμενο διάστημα.


Η Ιταλία και η Γαλλία παραμένουν τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη, με τη Μάλτα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στα προγνωστικά.


Μετά και το χθεσινό Β Ημιτελικό χώρες όπως η Βουλγαρία, το Σαν Μαρίνο, η Πορτογαλία και η Φινλανδία εμφανίζουν άνοδο και βρίσκονται στην τελική δεκάδα, ενώ η Κύπρος έπεσε στην 11η θέση και η Ελλάδα στη 14η.

Φυσικά όλα μπορεί να ανατραπούν αύριο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!