GOSSIP

Βαρύ πένθος για τη Φιλιώ Πυργάκη - Πέθανε ο σύζυγος της τραγουδίστριας

Δεν υπάρχει λάτρης του ελληνικού δημοτικού τραγουδιού, που να μη γνωρίζει τη Φιλιώ Πυργάκη, αφού η 82χρονη σήμερα τραγουδίστρια για δεκαετίες πρωταγωνιστούσε στη δισκογραφία του δημοτικού τραγουδιού και έκανε αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό και φυσικά συμμετείχε σε αμέτρητα πανηγύρια. Τώρα όμως βιώνει πολύ δύσκολες ώρες.

Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» είναι αβάσταχτος ενώ η πικρία της ακόμα πιο μεγάλη, βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκο Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, η Φιλιώ Πυργάκη δεν βρήκε το κουράγιο να παραστεί στην κηδεία του ανθρώπου που υπήρξε το άλλο της μισό για μισό και πλέον αιώνα.

Η κηδεία του Δημήτρη Κωστόπουλου έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί, όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της μεγάλης δημοτικής τραγουδίστριας.

Όπως διαβάζουμε και η Φιλιώ Πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει. «Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει» λέει στην εφημερίδα οικογενειακός φίλος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο της απώλειας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!