GOSSIP

Eurovision 2021: Τεχνικά προβλήματα είχε στις πρόβες η Stefania

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι τον αποψινό Β Ημιτελικό της Eurovision, όπου και η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου με τη Stefania και το Last Dance, όμως χθες δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής τα οποία ευτυχώς ξεπεράστηκαν.

Συνολικά 17 χώρες, θα εμφανιστούν απόψε στον Β Ημιτελικό και οι 10 από αυτές θα κατακτήσουν την πρόκριση.


Από τις 17 χώρες, μόνο οι 16 θα εμφανιστούν κανονικά ζωντανά στη σκηνή του Ahoy arena στο Ρότερνταμ, αφού δυστυχώς η Ισλανδία θα διαγωνιστεί με βιντεοσκοπημένη εμφάνιση, αφού εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην αποστολή της.


Χθες Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι dress rehearsals των χωρών του Β' Ημιτελικού και μάλιστα μάθαμε πως η Stefania αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα.


Όπως διαβάζουμε στο ogaegreece.com στη σκηνική παρουσίαση του Last Dance χρησιμοποιούνται green screen και visual effects, τα οποία μέχρι σήμερα είχαν λειτουργήσει άψογα και στις δυο πρώτες τεχνικές πρόβες της Ελλάδας. Στη χθεσινή γενική πρόβα που γίνεται με τους κανονικούς χρόνους ροής του προγράμματος, κάποια από τα γραφικά-εφέ  δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε.

Σύμφωνα με ενημέρωσή από την ελληνική αποστολή, το πρόβλημα εντοπίσθηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ. Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας.

Πράγματι η Ελλάδα, χρειάστηκε χθες να κάνει και δεύτερη πρόβα, αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης γενικής πρόβας (dress rehearsal) του Β' Ημιτελικού και ευτυχώς σε αυτή όλα πήγαν μια χαρά και η Στεφανία Λυμπερακάκη δηλώνει πανέτοιμη για τον αποψινό Β' Ημιτελικό.

Δείτε τη σειρά εμφάνισης των χωρών του Β' Ημιτελικού, με την Ελλάδα να εμφανίζεται 4η στη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!