GOSSIP

Πρώην Μις Υφήλιος λέει πως χώρισε γιατί ο σύζυγος την απάτησε με την Kim

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, πως η Kim Kardashian όχι μόνο είχε στο παρελθόν ερωτικές επαφές με το νυν σύντροφό της μεγάλης αδελφής της Kourtney Kardashian, αλλά πως αυτή (η Kim) ήταν η αιτία που ο γνωστός μουσικός Travis Barker πήρε διαζύγιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 15χρονη Alabama Barker, η κόρη που απέκτησαν η 46χρονη σήμερα Αμερικανίδα Shanna Moakler, που το 1995 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Κόσμος και ο πρώην σύζυγός της και διάσημος μουσικός Travis Barker, έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στα social media στις οποίες κατηγορούσε τη μητέρα της πως δεν ήταν καλή ως μάνα.


Σε μια από τις αναρτήσεις της, η 15χρονη ανέβασε ένα screenshot από μήνυμα που φέρεται να της είχε στείλει η μητέρα της, στο οποίο λέει πως χώρισε τον πατέρα της (το διαζύγιο έγινε το 2008 μετά από μόλις 4 χρόνια έγγαμου βίου) επειδή τον έπιασε να την απατά με την Kim Kardashian!

O πατέρας της 15χρονης, ο 45χρονος μουσικός Travis Barker, εδώ και μήνες διατηρεί δεσμό με τη μεγάλη αδελφή της Kim Kardashian, την 42χρονη Kourtney Kardashian.



H Page Six σε δημοσίευμά της επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του μουσικού και μέλους του ροκ συγκροτήματος  Blink-182, η οποία ισχυρίζεται πως ο ρόκερ δεν είχε ποτέ ερωτικές επαφές με την Kim Kardashian.


Ωστόσο η Shanna Moakler σε δηλώσεις της στο Us Weekly επιβεβαίωσε την ανάρτηση της κόρης της λέγοντας πως όντως χώρισε με τον Travis επειδή την απάτησε με την Kim Kardashian.


Αξίζει δε να αναφερθεί πως ο ίδιος ο Travis το 2015 σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που κυκλοφόρησε με τον τίτλο Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums, είχε αναφερθεί στη γνωριμία του με την Kim Kardashian, την περίοδο που εκείνη εργάζονταν ως βοηθός της Paris Hilton και μάλιστα σε ένα σημείο στο βιβλίο του, ο διάσημος ντράμερ σχολιάζει πως σε ένα ταξίδι που έκανε μαζί με την Paris στην Ευρώπη "τσέκαρε διαρκώς την Kim" και σχολίαζε το πόσο καυτή ήταν, ενώ παραδέχεται πως οι δυο τους βγήκαν ραντεβού όταν επέστρεψαν στις ΗΠΑ, αλλά αναφέρει πως φέρθηκε μόνο σαν gentleman!


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!