GOSSIP

Eurovision 2021: Μετά το χθεσινό Α' Ημιτελικό αυτή η χώρα αναδείχτηκε σε φαβορί

Χθες έγινε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision  και αμέσως μετά είδαμε μεγάλες αλλαγές στα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων για τον τελικό, αφού κάποιες χώρες κέρδισαν ξαφνικά τις εντυπώσεις και άλλες μάλλον απογοήτευσαν πολλούς.

Συνολικά 10 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος πανηγύρισαν χθες την πρόκρισή τους στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, ενώ 6 χώρες αποκλείστηκαν και ολοκλήρωσαν έτσι την πορεία τους στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.


Οι χώρες που προκρίθηκαν ανακοινώθηκαν με τυχαία σειρά, χωρίς να αποκαλύπτεται ποια χώρα συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους, αλλά τα γραφεία στοιχημάτων σίγουρα είδαν πως μια συγκεκριμένη χώρα μάλλον εντυπωσίασε πολλούς και είδαμε μια αλματώδη άνοδό της στη λίστα με τα προγνωστικά.


Ο λόγος για την Ουκρανία, που με το τραγούδι "Shum" του συγκροτήματος Go_A και την εκκεντρική τους τραγουδίστρια, ξαφνικά βρέθηκαν στην τέταρτη θέση στη λίστα με τα προγνωστικά για τη νίκη στον τελικό, πίσω από τη Μάλτα, που ανέβηκε ξανά μετά τον Α' Ημιτελικό και βρίσκεται στην τρίτη θέση.


Μάλιστα η Ουκρανία, τις προηγούμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων, έδειχνε οριακά να μπαίνει στη τελική δεκάδα και τώρα θεωρείται μεγάλο φαβορί.


Αντίθετα η Κύπρος, μπορεί να κέρδισε την πρόκριση, αλλά το χθεσινό Live της Έλενας Τσαγκρινού και του El Diablo, μάλλον απογοήτευσε αρκετούς, αφού η Κύπρος, από την τέταρτη θέση όπου βρίσκονταν στη λίστα με τα προγνωστικά, έπεσε ξαφνικά στην 8η θέση.


Φυσικά όλα πιθανά να ανατραπούν μετά και τον Β Ημιτελικό και σίγουρα οι εμφανίσεις των Big 5 (η Ιταλία και η Γαλλία θεωρούνται πλέον τα απόλυτα φαβορί) στον τελικό του Σαββάτου, ίσως αλλάξουν τα πάντα.

Ιδού ο πίνακας με τα συγκεντρωτικά προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων όπως διαμορφώθηκε μετά τον Α' Ημιτελικό όπου καταγράφεται η θεαματική άνοδος της Ουκρανίας και η πτώση της Κύπρου, ενώ εκτός τελικής δεκάδας εμφανίζεται πλέον και η Ελλάδα.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!