GOSSIP

Ο Φιλιππίδης λέει πως η σύζυγός του γνώριζε πως είχε δεσμό με την Παπαχαραλάμπους

Ήδη είχε γίνει γνωστό πως με το υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση. Και σήμερα έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα ισχυρίζεται ειδικά για τις μία από τις ηθοποιούς που τον είχαν καταγγείλει, μολονότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος του ηθοποιού για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, διώκεται ποινικά με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, μετά από σχετικές καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του και στο ΣΕΗ.


Μια από τις καταγγέλλουσες ήταν και η γνωστή ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει πως ο ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας της όταν είχαν συνεργαστεί σε θεατρική παράσταση το 2000 και είχε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντί της.


Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, τώρα στο υπόμνημά του ισχυρίζεται πως εκείνο το διάστημα είχε ερωτικό δεσμό με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πως αυτό τον εξωσυζυγικό δεσμό τον γνώριζε και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.
«Η γνωριμία μου με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000-2001 είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά τη διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ηδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema.gr


Στο υπόμνημά του, ο ηθοποιός απαντά στις εις βάρος του καταγγελίες, ακόμα και σε εκείνες για τις οποίες ο εισαγγελέας δεν του άσκησε δίωξη λόγω παραγραφής των περιγραφόμενων αδικημάτων, όπως στις περιπτώσεις των γνωστών ηθοποιών Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και Λένας Δροσάκη. Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, εγκαλεί τον εισαγγελικό λειτουργό πως τις συμπεριέλαβε, αν και ποινικά μη αξιόλογες, στη δικογραφία ως «ενισχυτή» για να επιβαρυνθεί η θέση του:

«Οι λοιπές καταγγελίες αποτελούν, εμμέσως πλην σαφώς, λόγω της συνένωσής τους σε μία δικογραφία, μομφές σε βάρος του προσώπου μου, οι οποίες, πέραν του ότι δεν είναι ποινικώς αξιόλογες, με προσβάλλουν κατάφωρα…», υποστηρίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τι λέει για τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Ο γνωστός ηθοποιός που αρνείται όλες τις κατηγορίες υποστηρίζει ότι η γυναίκα που καταγγέλλει τον βιασμό ήταν αυτή που προκαλούσε προβλήματα στη ζωή του. «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!