GOSSIP

Όλα πήγαν καλά με το νέο χειρουργείο που έκανε ο Αγγελίδης [εικόνα]

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, συνεχίζει να κάνει αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια πολυετή και επίπονη προσπάθεια να αποκαταστήσει την υγεία του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το Δεκέμβριο του 2017.

Και χθες Σάββατο 16/5 χρειάστηκε να κάνει μια ακόμη επέμβαση στο μάτι του, για να αντιμετωπίσει τον στραβισμό που εμφανίστηκε μετά το ατύχημα.


Η σύζυγος του παρουσιαστή Εβελίνα Βαρσάμη, δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του και πάντα φροντίζει μέσω social media να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και να δείχνει πως η ίδια δεν χάνει την αισιοδοξία της, αλλά και πόσο θάρρος και θέληση για ζωή επιδεικνύει ο σύζυγός της.


Έτσι, με μια νέα ανάρτησή της στο Facebook μας ενημέρωσε πως και το χθεσινό χειρουργείο είχε θετική έκβαση και ευχαρίστησε τον κόσμο που έστειλε ευχές και το ιατρικό προσωπικό.


«Όλα πήγαν τέλεια!!!
Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη ,μέλος του Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου , που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!