GOSSIP

H Stefania είπε πως ο νέος σύντροφός της θα ήθελε να μοιάζει με τον Αργυρό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η νεαρή ομογενής από την Ολλανδία, ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision και λίγο πριν τον Ημιτελικό, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η νεαρή τραγουδίστρια, φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα να κατακτήσει μια καλή θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού και δεν έκρυψε πως είναι τόσο προσηλωμένη σε αυτόν τον στόχο, που για αυτό το λόγο αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της, έναν επίσης γνωστό νεαρό καλλιτέχνη και πρώην μέλος boy band στην Ολλανδία 

Ο χωρισμός και ο… Κωνσταντίνος Αργυρός

«Ήταν δύσκολο στην αρχή» λέει για τον χωρισμό της από τον Γιάνες Χόιβελμανς. «Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω.

Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα».

Τι απαντά στην ερώτηση αν ο πατέρας της θέλει να τη δει παντρεμένη με Έλληνα όπως στο «Γάμος αλά ελληνικά»;

«Όταν ήμουν μικρότερη, μου μιλούσε μόνο για τους Έλληνες. Μου μιλούσε για την ιστορία μας και τον άκουγα πάντα να λέει: «Οι Έλληνες έχουν κάνει αυτό, οι Έλληνες έχουν κάνει εκείνο». Όταν όμως γνώρισε τον Γιάνες, που είναι Ολλανδός και δεν μοιάζει καθόλου με Έλληνα, μου είπε ότι αν είμαι ευτυχισμένη μαζί του, τότε είναι κι εκείνος. Βέβαια, τώρα που μένω περισσότερο καιρό στην Ελλάδα από ό,τι στην Ολλανδία μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι. Όταν κυκλοφορώ, βλέπω αγόρια με σκούρα μαλλιά, μπλε μάτια, γυμνασμένα σώματα και λέω «Γουάου». Αλλά και οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες. Βλέπω κοπέλες στον δρόμο με τακούνια και σέξι φορέματα και αναρωτιέμαι αν είναι μοντέλα. Στην Ολλανδία δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση και ντύνονται πιο χύμα».

«Θα ήταν ωραίο να έχω Έλληνα σύντροφο γιατί θα μάθαινα πιο γρήγορα τα ελληνικά. Νομίζω ότι και ο πατέρας μου θα το εκτιμούσε. (Γελάει.) Αν ήταν Έλληνας, θα ήθελα να έχει καστανά μάτι και μαλλιά, μούσι και γυμνασμένο σώμα. Αν ήμουν 25 χρόνων, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να μοιάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα!(Γελάει.)».

Όσο για τη Eurovision, είναι πολύ προσγειωμένη: «Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να δώσω το 100% του εαυτού μου. Θα ήθελα όμως να τους αρέσει αυτό που θα παρουσιάσουμε, όπως το απολαμβάνω κι εγώ κάθε φορά που είμαι στη σκηνή. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δεν είχε τόσο καλές θέσεις στη Eurovision. Θα ήθελα αυτή τη χρονιά η Ελλάδα να ξανανέβει ψηλά!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!