GOSSIP

Και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα εμβόλια

Το τελευταίο διάστημα, καθώς εντατικοποιούνται οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα, βλέπουμε πολλούς celebrities να κάνουν αναρτήσεις που δείχνουν πως έλαβαν το εμβόλιο.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση και αυτό είχε προκαλέσει κάποια σχόλια.


Η ίδια φρόντισε τώρα να μας πει πως ήδη έχει κάνει την πρώτη δόση και ετοιμάζεται για τη δεύτερη, αλλά δεν το έκανε με κάποια ανάρτησή της, αλλά μέσω ενός live στο Instagram, όπου συνομίλησε με μια γνωστή συγγραφέα.

Συγκεκριμένα η Ελένη, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική επιστροφή της την προσεχή σεζόν, φιλοξένησε σε ένα live που έκανε στο Διαδίκτυο μια από τις αγαπημένες της συγγραφείς, τη Λένα Μαντά.

To live έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και οι δυο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βιβλία και όχι μόνο!

Στο live που έκανε η παρουσιάστρια αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ότι σε λίγες ημέρες θα έχει κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς έκανε την Μεγάλη Εβδομάδα την πρώτη δόση.

«Μιας και μου δίνετε η ευκαιρία να το πω περιμένω την σειρά μου σε λίγες ημέρες, να κάνω και την δεύτερη δόση και να ολοκληρώσω γιατί ήταν κάτι που περίμενα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα σκέφτονται όπως εγώ και εσύ για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα προς την ελευθερία, γιατί από ότι βλέπω είναι ο μόνος τρόπος. Την Μεγάλη Εβδομάδα το έκανα και εγώ το εμβόλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!