GOSSIP

H JLo έδειξε δημόσια τη λατρεία της για τη μαμά της και τα παιδιά της [βίντεο]

Με αφορμή την πρόσφατη γιορτή της μητέρας, η 51χρονη σταρ Jennifer Lopez "βομβαρδίζει" τα social media, με αναρτήσεις της που διατυμπανίζουν την απέραντη αγάπη της για την μητέρα της Guadalupe Rodríguez, αλλά και για τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της Emme και Max.

Έτσι αρχικά ανέβασε στο Instagram, ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από την on stage εμφάνισή της στο πρόσφατο Gobal Citizen VaxLive event, όπου συμμετείχαν πολλοί σταρ στέλνοντας μήνυμα και συγκεντρώνοντας χρήματα για την ίση πρόσβαση στα εμβόλια του κορωνοϊού σε όλες τις χώρες του κόσμου.


Εκεί η Lopez εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της.


«Όταν σκεφτόμουν τι θα τραγουδήσω απόψε, θυμήθηκα το τραγούδι που μού έλεγε η μητέρα μου, όταν ήμουν μωρό». Όταν έφτασε στη μέση του τραγουδιού, έκανε μία ευχάριστη έκπληξη φωνάζοντας τη μητέρα της στην σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί.

Η μαμά της με τη σειρά της, ξάφνιασε την κόρη της, αλλάζοντας τους στίχους στο φινάλε του τραγουδιού και αντί για «Sweet Caroline», εκείνη είπε «Sweet Jennifer».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στην πορεία η Jennifer έκανε αλλεπάλληλες αναρτήσεις με βίντεο και φωτογραφίες με τα παιδιά της και τη μαμά της σχολιάζοντας πως η μητέρα της ήταν αυτή που τις έδωσε τις βάσεις και της έμαθε πως μπορεί να πετύχει και να γίνει τα πάντα στη ζωή της και πόσο η ίδια η Lopez απολαμβάνει τώρα το ρόλο της μητέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!