GOSSIP

Eurovision 2021: Άλλαξαν τα προγνωστικά μετά τις πρώτες πρόβες - Στα φαβορί η Κύπρος

Με το που έγιναν οι πρώτες τεχνικές πρόβες στο Ρότερνταμ, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα αμέσως είδαμε σημαντικές αλλαγές, στις λίστες των πρακτορείων στοιχημάτων με τα φαβορί για τη νίκη, αφού η σκηνική παρουσία κάποιων συμμετοχών μάλλον άρεσε πολύ και άλλων απογοήτευσε.

Μεταξύ αυτών που... κέρδισαν πόντους μετά την τεχνική πρόβα ήταν και η Κύπρος, αφού μετά την πρόσφατη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού με το El Diablo, η χώρα βρίσκεται πλέον σταθερά στο top 10 των προγνωστικών σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση.


Μεγάλη αλλαγή όμως είδαμε και στην κορυφή, αφού πλέον η Γαλλία με την Barbara Pravi και το κομμάτι "Voilà" κατάφερε να εκτοπίσει την Μάλτα από την πρώτη θέση, μολονότι το τραγούδι "Je Me Casse " της Destiny θεωρούνταν για εβδομάδες το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά έχασε πόντους μετά την χθεσινή πρόβα.

 

Και το "Last Dance" με το οποίο η Stefania εκπροσωπεί την Ελλάδα, ανέβηκε μερικές θέσεις στα προγνωστικά αν και η πρώτη τεχνική πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη έγινε σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι  και ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί στα προγνωστικά οι εντυπώσεις που άφησε.

 

Ιδού ο πίνακας με τα προγνωστικά μετά τις πρόβες

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!