GOSSIP

H Μοιραράκη εξήγησε γιατί έδειξε πως είναι μόνο... 41 ετών [βίντεο]

Η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της και τα... λιγοστά κεράκια στην τούρτα της προκάλεσαν μεγάλο χαμό.

Η επιχειρηματίας, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, ανέβασε πριν από 6 μέρες πλάνα από το πάρτι γενεθλίων της που έκανε στο πολυτελές σπίτι της στον Ωρωπό και έγινε χαμός, αφού η τούρτα της είχε κεράκια με τον αριθμό 41.


«1η Μαιου 19- - 1η Μαιου 2021 ‼️κάποτε.... ημουν 39 ! Μετα εγινα 40 ! Κ σημερα εγινα..... 41‼️ Να με χαίρεστε» είχε γράψει τότε.


Χθες με νέα ανάρτησή της φάνηκε να... απολογείται για τα λιγοστά χρόνια που δήλωσε και έγραψε στο Instagram: «Εύχομαι όλες οι συνομήλικες μου να αισθάνονται.... 41» με πολλούς να σπεύδουν τα της πουν πως είναι εξηντάρα και θα έπρεπε να χαίρεται για αυτό.


Σήμερα η Μοιραράκη μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή  και αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία. «Είμαι γεννημένη εδώ και πολλά χρόνια. Ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος είναι 41 ετών. Ο μικρός μου γιος, ο Τασούλης είναι 34 και η ψυχή της μανούλας τους είναι 41 ίσως και λίγο παρακάτω», είπε η Δέσποινα.


Και ξεκαθάρισε: «Να το πω και δημοσίως και να λήξει το θέμα. 1/5/1960 γεννήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!