GOSSIP

Λιανός: «Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε γόπα»

"Φαρμακερά" σχόλια ακούγονται από νωρίς σήμερα το πρωί, μετά τα όσα συνέβησαν χθες στο Survivor, με πρωταγωνιστές τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη και τις πιο... βιτριολικές ατάκες τις ακούσαμε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και από τον παρουσιαστή του Survivor Γιώργο Λιανό.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η Μαριαλένα απογοητεύτηκε που δεν επικοινώνησε με το Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο είχε ένα δεσμό πριν μπει στο παιχνίδι.


Στο ίδιο επεισόδιο είδαμε και τον Σάκη Κατσούλη (τον πρώην της Μαριαλένας) να... ανησυχεί να μάθει αν η Μαριαλένα μίλησε με τον τραγουδιστή σύντροφό της.


Και φυσικά όλα αυτά προκάλεσαν μεγάλο χαμό σχολίων αρχικά στα social media και μετά στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
 

Ο Γιώργος Λιανός σήμερα μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 είπε μια απίστευτη ατάκα για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη μετά τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας.

«Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όμως ακόμα χιερότερη ήταν η ατάκα που ξεστόμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Καινούργιου

Στη σημερινή εκπομπή συζητήθηκε η απουσία του Γιώργου Λιβάνη από το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Μπλε ομάδα. Την ώρα της προβολής του επεισοδίου ο Γιώργος Λιβάνης ήταν έξω για φαγητό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο που αναστάτωσε όλο το πλατό.

«Ήταν φαγωμένος, γιατί να πάει να δει στην τηλεόραση; Να φάει κι από εκεί; Κέρατα θα έτρωγε κι εκεί» είπε o Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση λέγοντας: «Δεν έφαγε κέρατο, έβγαιναν έναν μήνα, μπορεί να μην ήταν και τίποτα ιδιαίτερο»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!