GOSSIP

Ο Νεκτάριος Σφυράκης συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

Στα τέλη του 2020 ο 53χρονος τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης, χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο καθώς βρέθηκε πως έχει ένα όγκο στο νεφρό.

Ο τραγουδιστής, που είναι και πατέρας 4 παιδιών, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο.

 «Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Σε αυτό το check up τον Οκτώβριο βρέθηκε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα ενόχληση και δεν έκανα έλεγχο γιατί νιώθω πολύ καλά. Έχω υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς άγχος… Με στέλνουν για αξονική με σκιαγραφικό και μου δείχνουν έναν καρκίνο που νόμιζα ότι ήταν εξετάσεις πελάτη μου. Είδα στον φάκελο ότι ήταν κακοήθης όγκος κι άρχισα να γελώ και να λέω σοβαρά εγώ; Δεν είχα πυρετό ή πόνο.

Κάνω μια μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον θα μου πάρουν το νεφρό. Μετά με την πιο σύγχρονη ρομποτική μου έκαναν μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε ημέρες ήμουν όρθιος να πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου. Δεν είχα συμπτώματα και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο έλεγχος ήταν του Θεού το χέρι.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!