GOSSIP

Ο Αλέξης Παππάς βγήκε για ποτό και έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμου

Το μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, που προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια και έντονες αντιδράσεις και τώρα που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει την ευκαιρία να δει κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις.

Μάλιστα, σήμερα, πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς, με αφορμή την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης στην Ελλάδα, μετά το Πάσχα, πήγε για ποτό στο μαγαζί ενός καλού φίλου του και έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντί του.


Συγκεκριμένα, ο Αλέξης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε καραντίνα, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα μαζί με τον  φίλο του Δημήτρη Βραχάμη.

Ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο, μίλησε τηλεοπτική εκπομπή και είπε:

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!