GOSSIP

Παντρεύεται ο Κώστας Σόμμερ - Είδαμε την αναγγελία του γάμου του

Γαμπρός θα ντυθεί σύντομα, ο 45χρονος ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, στο πλευρό της συντρόφου του Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Ο ηθοποιός και η make up artist προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, και την αναδημοσίευσε η εφημερίδα Espresso.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής» αναφέρεται σε αυτήν.

Όπως είναι γνωστό, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με γλυκιά ανυπομονησία την άφιξη του πελαργού. Η Βαλεντίνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί μα τον Κώστα έχουν αρχίσει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους.

Θυμίζουμε δε, πως το όμορφο ζευγάρι, πριν από κάποιους μήνες, είχε εξομολογηθεί δημόσια, πως είχαν χάσει ένα παιδί, που κυοφορούσε η Βαλεντίνη, αλλά ευτυχώς τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Με τη δημοσίευση της αγγελίας για τον γάμο τους φαίνεται πως το ζευγάρι βρίσκεται πια σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου για να ενωθούν και νομικά ως ζευγάρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!