GOSSIP

Ο Πάνος Μουζουράκης μας έδειξε τη φάρσα που έκανε στην μάνα του [βίντεο]

Ο Πάνος Μουζουράκης, ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός πως του αρέσει να είναι το... πειραχτήρι της παρέας και ειδικά στο The Voice, απέδειξε πολλές φορές, πως δεν τη γλιτώνει κανείς από το χιούμορ του. Και πρόσφατα ο τραγουδιστής, μας έδειξε πως "θύμα" στα πειράγματά του πέφτει συχνά και η ίδια του η μάνα.

Ο τραγουδιστής μέσω Instagram, μας έδειξε πως πήρε τηλέφωνο την μητέρα του  από το μακρινό Λος Άντζελες – όπου και διαμένει το τελευταίο διάστημα για επαγγελματικές υποχρεώσεις – και προσποιήθηκε βάζοντας στην τηλεόραση μία θεία λειτουργία ότι είχε πάει παράνομα στην εκκλησία. Μία φάρσα που της είχε κάνει και πέρυσι αλλά δεν πέτυχε, όμως, φέτος τα κατάφερε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ακούμε τη μητέρα του να τον ρωτά αν βρίσκεται στην εκκλησία και όταν εκείνος απαντά θετικά εκείνη τον αποχαιρετά βιαστικά για να μην ενοχλήσει.

Μαζί στο «έγκλημα» ήταν και η σύντροφός του, Τζίνα Γαβαλά, που βιντεοσκοπούσε και το αστείο περιστατικό.

«Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία). Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους» ήταν τα λόγια του Πάνου Μουζουράκη στη λεζάντα του ποστ του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!