GOSSIP

Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου είπα πάει καταστράφηκα»

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η 55χρονη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και σε αυτή μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πόσο αισθάνθηκε να "απειλείται" η καριέρα της, όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο η επίσης σέξι μελαχρινή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή Roomies για τα ένδοξα χρόνια περασμένων δεκαετιών όταν ήταν το απόλυτο sex symbol προκαλώντας αμηχανία στις άλλες γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν στο ίδιο χώρο μαζί της.

«Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε… Mε φοβόντουσαν. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου», πρόσθεσε.

Ειδικά για τη Μαρία Κορινθίου είπε:  «Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!