GOSSIP

Βαρύ πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για το γνωστό σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του που ο ίδιος είχε πει πως τη λάτρευε.

Μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο άσχημο χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε τους τελευταίους μήνες ο σχεδιαστής, αφού πρόσφατα πέθανε και ο πατέρας του.

Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος και δείχνει πως δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook κοινοποιώντας το θάνατο της μητέρας του.

«Μάνα μας Μανούλα μου… Και Άννα! Γιατί ήσουν Πάντα μια Κυρία! Έφυγες…Έφυγες… Έφυγες… & δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ! Το σοκ είναι μεγάλο συνεργάτη μου από την ηλικία των 12 χρόνων ακούραστη μάνα! Ιδιοφυΐα Δημιουργέ Μέντορα μου… Είμαι τόσο σοκαρισμένος που μου μοιάζει αδιανόητο… Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω!», έγραψε αρχικά ο σχεδιαστής.

Και συνέχισε: «ΕΣΥ με έκανες αυτό που έγινα και αυτό που θα αφήσω πίσω μου. Έχω να γράψω τόσα για σένα Ingrid Bergman μου αλλά τα δάκρυα δεν μ’ αφήνουν. Η Πολα κι εγώ σήμερα μείναμε Ορφανοί! Μάνα μας δεν σ’ αγκαλιάσαμε σφιχτά όπως σου άξιζε για τελευταία φορά. Έφυγες πικραμένη από αυτήν την ζωή».

 

Παράλληλα ο σχεδιαστής δημοσιεύει διαρκώς παλιές φωτογραφίες με τη μητέρα του και στο Instagram και σε μια από αυτές έγραψε: «Το ξέρω ότι σε πίκρανε η «Λαμπερή ζωή που διάλεξα»...& διέπρεψα....!που πάντα ήσουν μια αντιΣταρ! Με γυρισμένη την πλάτη στους κόλακες....& όλοι αυτοί που με «ρούφηξαν»....& εσυ! Εσυ!....το καταλάβαινες και τα υπόμενες.....κρατώντας τα μέσα σου....στηρίζοντας με με Όμως ΠΑΝΤΑ!....
Στην φωτο με την Αγαπημενη σου Λιντα Εβαντζελίστα την μοναδική που δέχτηκες με θαυμασμό να σταθεί δίπλα σου.....»

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!