GOSSIP

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε ποιοι είναι οι πιθανοί νικητές του φετινού Survivor

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, εμφανίστηκε ως καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε τις δικές της προβλέψεις για το ποιοι παίκτες έχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό του Survivor και να αναδειχτούν νικητές της φετινής σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκερκιμένα, η Ανθή, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, είπε τα ακόλουθα: «Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις αλλά δεν ένιωσα ότι με χλεύασαν… Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor αλλά από κάποια άλλα θέματα. Να μιλήσω δηλαδή για την οικογένειά μου κι όταν με έβαζαν σε θέση να απολογηθώ για κάτι τέτοιο, ένιωθα πολύ άβολα.

Έπρεπε να απαντήσω οπωσδήποτε σε κάποια πράγματα και να το υποστηρίξω. Όσον αφορά τα αστεία κι οι πλάκες με το Survivor, δεν με πειράζουν καθόλου. Ήθελα να βγω και να πω κάποια πράγματα και να υποστηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Έπρεπε να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους γιατί δεν είχαν ακουστεί απλά ανυπόστατα πράγματα αλλά τέρατα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα».

Η Ανθή Σαλαγκούδη προέβλεψε ότι στη νίκη μπορούν να φτάσουν ο James καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!