GOSSIP

H Dakota Johnson λάνσαρε και επίσημα το δικό της sex toy

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Dakora Johnson που είναι κόρη των επίσης διάσημων ηθοποιών Melanie Griffith και Don Johnson, έγινε σταρ πρώτου μεγέθους μέσα από τις ταινίες  «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και τώρα  σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ως επιχειρηματίας.

Η Dakota το 2018 είχε δημιουργήσει την εταιρεία Maude σε συνεργασία με την Éva Goicochea, παρουσιάζοντας μια σειρά από προϊόντα που σχετίζονται με την ευεξία και την ομορφιά.


Πριν από λίγες εβδομάδες όμως είχε ανακοινώσει πως η εταιρεία της θα λανσάρει και ένα... sex toy, η κυκλοφορία του οποίου γιορτάστηκε χθες Τετάρτη, με το επίσημο λανσάρισμα και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.


Το... sex toy λέγεται Drop και έχει σχήμα σταγόνας και όπως λέει η ίδια η Dakota: «Είναι ένα αντικείμενο μασάζ για όλο το σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες – με κάποιο παρτενέρ ή σόλο».
Μάλιστα εξηγεί πως έχει τόσο βολικά μικρό σχήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου.


Το Drop κοστίζει 45 δολάρια, φορτίζεται εύκολα παντού με θύρα USB και η μπαταρία του κρατά δύο ώρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δικά τους sex toys ή συνεργασίες με εταιρείες που τα κατασκευάζουν έχουν κάνει και άλλες σταρ όπως οι Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Lily Allen κ.ά.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!