GOSSIP

Eurovision 2021: Είδαμε ένα απόσπασμα από τις πρόβες του "El Diablo"

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται η Κυπριακή αποστολή μαζί με την εκπρόσωπο της Έλενα Τσαγκρινού.

Όπως δήλωσε η ίδια πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Dot. ακολουθεί ήδη σκληρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συνεχείς πρόβες, μαθήματα φωνητικής, αλλά και ειδικό πρόγραμμα διατροφής.

Σκηνές από τις πρόβες δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, ενώ πήραμε και μία μικρή γεύση από την Acoustic Version του “El Diablo” .

Στις 8 Μάϊου σύσσωμη η Κυπριακή αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπως δήλωσε η ίδια η Έλενα. Η πρώτη τεχνική πρόβα της χώρας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Ahoy Arena στις 9 Μάϊου στις 10:00 CET (11:00 ώρα Ελλάδος). Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μάϊου στις 13:55 CET (14:55 ώρα Ελλάδος).

Τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Δανός Marvin Diettman. Τη χορογραφία που θα παρουσιαστεί επί σκηνής έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια η χορογράφος θα βρεθεί και στη σκηνή του Ahoy για να συνοδέψει με τις χορευτικές της δεξιότητες την Έλενα Τσαγκρινού. Μαζί τους θα βρεθούν ακόμη τρεις χορεύτριες στη σκηνή, οι Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!