GOSSIP

Πέθανε ο Γερμανός ηθοποιός Thomas Fritsch

To 1968 η ελληνική ταινία με τον τίτλο ταινία “Επιχείρηση Απόλλων” έκανε ευρέως γνωστό στο ελληνικό κοινό τον Γερμανό ηθοποιό Thomas Fritsch, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Έλενας Ναθαναήλ.

Ο Thomas Fritch λάτρευε την Ελλάδα και είχε αποκτήσει και το δικό του σπίτι στη Μύκονο, ενώ ο ρόλος του στο πλευρό της Έλενας Ναθαναήλ, στην ταινία "Επιχείρηση Απόλλων" που γυρίστηκε στο Ναύπλιο, όπου υποδύονταν έναν νεαρό Ευρωπαίο πρίγκιπα που ερωτεύτηκε μια Ελληνίδα ξεναγό, τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στο ελληνικό γυναικείο κοινό.


Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του για την Ελλάδα: «Πρωτοήρθα το 1968 και πήγα στο Ναύπλιο, στην Επίδαυρο και στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα. Κάναμε όμως και μια σκηνή στη Μύκονο, στους ανεμόμυλους στην Αλευκάντρα, και εκεί ερωτεύτηκα το νησί. Επέστρεψα τα επόμενα δύο καλοκαίρια και στη συνέχεια αγόρασα ένα σπιτάκι και έρχομαι κάθε χρόνο. Αγαπώ πολύ το νησί και δεν μου αρέσει όλο αυτός ο τουριστικός συρφετός. Γι αυτό και έρχομαι νωρίς την άνοιξη και φεύγω στα μέσα Μαϊου. Ξέρω πολλούς ντόπιους και τους εκτιμώ, αλλά αποφεύγω τις λαμπερές συναναστροφές. Έτσι, απολαμβάνω το νησί όπως το γνώρισα, ένα πανέμορφο κυκλαδονήσι με ζεστούς ανθρώπους».


Παράλληλα υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Γερμανούς ηθοποιούς στη χώρα του σύμφωνα με το περιοδικό Bunte, το οποίο και ανακοίνωσε χθες το θάνατό του σε ηλικία 77 ετών.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!