GOSSIP

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε χθες γενέθλια και πραγματικά το... γλέντησε [εικόνα]

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου και όχι μόνο μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της, αλλά έδειξε πως απολαμβάνει το πέρασμα των χρόνων.

Η Πόπη Τσαπανίδου, έγινε 54 ετών και σύντομα θα γίνει γιαγιά, αφού η μια κόρη της, η Μαρίνα, θα αποκτήσει το πρώτο παιδί της, ένα αγοράκι.
Και η Πόπη... πανηγύρισε μέσω Instagram για τα γενέθλιά της.

«Happy birthday to me!

Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Μαντέψτε που ανήκω εγώ!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: “χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ” και το εννοούσα! Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά”», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου ποζάροντας ανάμεσα στα μπαλόνια της και με μια τούρτα στο χέρι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!